Spirekor

TILMELDING SPIREKOR

Spirekor i Frederiksholm kirke - hver tirsdag kl. 16:00-16:45. Fra den 17. august til den 14. december 2021 + 11. januar frem til sommerferien 2022.

Spirekoret er et gratis musiktilbud for alle børn i 0. til 2. klasse, der kan lide at synge. I spirekoret synger vi med hele kroppen, når vi danser og leger musikken ind med fagter og bevægelser.

Det er sjovt at være med i Spirekoret, men vi arbejder også seriøst på at blive gode til at synge sammen, og derfor regner vi med et stabilt fremmøde og afbud, når der er forhindringer. Pernille Tjørnemark er korleder og er uddannet fra Det kgl. danske Musikkonservatorium med musikpædagogik og sang som hovedfag.

TID:     Hver tirsdag kl. 16-16.45
STED: Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8