We are updating our website design to improve the experience on our site.

December måned bliver en lidt anderledes julemåned, end vi er vant til. Grundet COVID-19 er vi nødt til at aflyse nogle af vores faste julearrangementer såsom den årlige juletræsfest og Kantoriets julekoncert. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af.

Heldigvis forsøger vi at få julen ind på andre måder, og vi vil i år derfor lave en digital adventskalender for børn, en online julegudstjeneste, så du kan få julen helt hjem i din sofa, jule goodie-bags og meget mere.

Julegudstjenesterne den 24. december bliver også anderledes end vi plejer. Julegudstjenestene vil i år være fordelt ud på fem kortere gudstjenester (fordelt mellem Frederiksholm kirke og Kirkeskibet 2450) samt hele to familievenlige julegudstjenester den 23. december (se kalenderen nedenfor for tider).

ALLE gudstjenester hhv. den 23. og 24. december kræver tilmelding pga. begrænsede pladser. Klik ind på den enkelte begivenhed for tilmelding. Tilmelding åbner den 1. december.

Herudover skal der en masse andre spændende julearrangementer i december for såvel børn som voksne. Se kalenderen nedenfor for arrangementer i december. Bemærk, at flere er med tilmelding.

Julekalender