Konfirmander

Alle, der går i 7. klasse, kan blive konfirmeret i Sydhavn Sogn, også selvom man bor i et andet sogn eller går på en skole uden for sognet.

Konfirmationsforberedelsen i Frederiksholm kirke er en spændende dannelsesrejse, hvor vi vil dykke ned i de bibelske tekster og søge svar på alt mellem himmel og jord: Hvad vil det sige at være menneske? Hvor kommer vi fra? Og hvor går vi hen? Med afsæt i kristendommens kernetekster udfolder vi troen i den hverdag, vi kender. Årets konfirmandprogram er forankret i traditionen, men krydret med indspark udefra. Vi har fokus på social ansvarlighed og etiske overvejelser – kort sagt, vi skal på en dannelsesrejse ind i troen, ud i verden!

KONFIRMATION 2021 (Konfirmationerne vil finde sted i Frederiksholm kirke)

Dato:                                           Store Bededag - fredag d. 13. maj 2022   kl. 10, kl. 12 og evt. kl. 14 og kl. 16

Infomøde den 30. september 2021 kl. 17.00

Tilmeld dit barn til konfirmationsforberedelse 2021/2022 her.