Konfirmation

Alle, der går i 7. klasse, kan blive konfirmeret i Sydhavn Sogn, også selvom man bor i et andet sogn eller går på en skole uden for sognet.

KONFIRMANDTILMELDING VED KONFIRMATION 2023

Du kan tilmelde din barn allerede nu. Tilmeldingsfrist er den 23. maj 2022.

Du skal tilmelde dit barn via to tilmeldingsformularer. Det er VIGTIGT, at BEGGE formularer bliver udfyldt før tilmeldingen, er gyldig:

1. TILMELD DIG VIA NEM-ID HER
    Bemærk, ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Tilmeldingen er først        gyldig, når begge forældre (ved fælles forældremyndighed) har godkendt med Nem-Id.
  2. TILMELD DIG VIA SYDHAVN SOGNS HJEMMESIDE HER

Her skal du udfylde yderligere information om konfirmanden

Behøver du hjælp til din tilmelding, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret.

SELVE KONFIRMATIONEN

Konfirmationerne 2023 er fordelt ud på to datoer:

- St. Bededag fredag den 5. maj 2023

- Lørdag den 13. maj 2023

Den 1. juni 2022 modtager I besked om, hvilken dag jeres barn skal konfirmeres.

INFOMØDE

Kom til infomøde den 22. september 2022 kl. 17.00 i Krypten under Frederiksholm kirke.

KONFIRMATIONSFORBEREDELSE

Om forløbet: Konfirmationsforberedelsen i Frederiksholm kirke er en spændende dannelsesrejse, hvor vi vil dykke ned i de bibelske tekster og søge svar på alt mellem himmel og jord: Hvad vil det sige at være menneske? Hvor kommer vi fra? Og hvor går vi hen? Med afsæt i kristendommens kernetekster udfolder vi troen i den hverdag, vi kender. Årets konfirmandprogram er forankret i traditionen, men krydret med indspark udefra. Vi har fokus på social ansvarlighed og etiske overvejelser – kort sagt, vi skal på en dannelsesrejse ind i troen, ud i verden!

Hvornår og hvor: Konfirmationsforberedelsen finder sted én gang om ugen (skoleferier undtaget). Dag og tidspunkt koordineres med dit barns skole og meldes ud lige så snart, vi kender til antallet af tilmeldte børn. Konfirmationsforberedelsen foregår som udgangspunkt i Frederiksholm kirke. Dit barn må gerne gå til konfirmationsforberedelse selvom han/hun er tvivl om, hvorvidt han/hun ønsker at blive konfirmeret. Konfirmationsforberedelse starter op den første uge i oktober. Yderligere info følger, når vi kommer tættere på.

VIGTIGE DATOER

23. maj 2022 – Tilmeldingsfrist til konfirmandforberedelse