Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Babysalmesang

 

OBS: BABYSALMESANG AFLYST DEN 24. JANUAR GRUNDET SYGDOM!

OBS: Opstart igen mandag den 10. januar 2022.

OBS: Babysalmesang holder ferie i uge 8 og uge 15 + den 18.4 og 6.6.

BABYSALMESANG

I Sydhavn Sogn har vi i alt fire hold med Babysalmesang for babyer i alderen 0-12 mdr​. Hver mandag er det i Frederiksholm kirke (Louis Pios Gade 8) kl. 9:30 og kl. 10:30. Hver onsdag (den sidste onsdag i måneden undtaget, da der er BabyBoblen) er det på Kirkeskibet 2450 kl. 9:30 og kl. 10:30 (Topstykket 20 på Teglholmen). Skoleferier undtaget!

TILMELDING ER IKKE NØDVENDIG, MEN DET ER FØRST TIL MØLLE. Bemærk, at der er begrænsede pladser. Bliver corona-restriktionerne, som forventet, yderligere lempet i slutningen af august, vil der være plads til endnu flere.

Babysalmesang er gratis.

Babysalmesang er en musikalsk oplevelse i kirken for nybagte familier, hvor alle kan være med. Med salmesang og enkle rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk stund, hvor sanserne bringes i spil. Kirkens smukke rum danner ramme om en tryg og rolig oplevelse, hvor glæden og nærværet er i centrum. De små nyder samværet og musikken og plejer at sove dejligt bagefter. Babysalmesang er et rigtig godt sted at lære andre nybagte mødre og fædre at kende.

Det er Sandra Skov Fallesen, der kører babysalmesang. Sandra er uddannet musikpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har flere års erfaring med det musikpædagogiske arbejde.