Babysalmesang

OBS: Grundet regeringens seneste udmelding den 5. januar, starter vi først Babysalmesang op tidligst i april. Hold øje med hjemmeside og Facebook for opdateringer.

BABYSALMESANG

I Sydhavn Sogn har vi nu i alt fire hold med Babysalmesang for babyer i alderen 2-7 mdr​. Hver mandag er det i Frederiksholm kirke (Louis Pios Gade 8) kl. 10:30 og kl. 11:30. Hver onsdag (den sidste onsdag undtaget) er det på Kirkeskibet 2450 kl. 10:00 og kl. 11:30 (Topstykket 20 på Teglholmen). Skoleferier undtaget!

TILMELDING NØDVENDIG

Grundet Corona er der et begrænset antal pladser, hvorfor tilmelding er nødvendig! Man tilmelder sig ét forløb af gangen enten mandag eller onsdag. Man er altid velkommen til at tilmelde sig igen, når der åbnes for tilmelding til næste forløb.

Medbring meget gerne eget tæppe.

Husk at aflyse, hvis du ikke kan komme til Sofie på sob@ eller tlf. 61665622

____________________________________________________

Babysalmesang er en musikalsk oplevelse i kirken for nybagte familier, hvor alle kan være med. Med salmesang og enkle rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk stund, hvor sanserne bringes i spil. Kirkens smukke rum danner ramme om en tryg og rolig oplevelse, hvor glæden og nærværet er i centrum.
De små nyder samværet og musikken og plejer at sove dejligt bagefter, når det er tid til kaffe og hyggesnak. Babysalmesang er et rigtig godt sted at lære andre nybagte mødre og fædre at kende.

Sandra Skov Fallesen
Det er Sandra Skov Fallesen, der kører babysalmesang. Sandra er uddannet musikpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har flere års erfaring med det musikpædagogiske arbejde.