BABYSALMESANG

I Sydhavn Sogn har vi nu i alt fire hold med Babysalmesang for babyer i alderen 2-7 mdr​. Hver mandag er det i Frederiksholm kirke (Louis Pios Gade 8) kl. 10:30 og kl. 11:30. Hver onsdag (den sidste onsdag undtaget) er det på Kirkeskibet 2450 kl. 10:00 og kl. 11:30 (Topstykket 20 på Teglholmen). Skoleferier undtaget!

TILMELDING NØDVENDIG

Grundet Corona er der et begrænset antal pladser, hvorfor tilmelding er nødvendig! Man tilmelder sig ét forløb af gangen (næste forløb er oktober/november/december) enten mandag eller onsdag. Man er altid velkommen til at tilmelde sig igen, når der åbnes for tilmelding til næste forløb.

Medbring meget gerne eget tæppe.

Husk at aflyse, hvis du ikke kan komme til Sofie på sob@ eller tlf. 61665622

OKTOBER/NOVEMBER/DECEMBER

Mandage i Frederiksholm kirke

TILMELDING MANDAGE KL. 10:30 OKT/NOV/DEC (FULDT BOOKET - skriv dig på venteliste)

VENTELISTE MANDAGE KL. 10:30

TILMELDING MANDAGE KL. 11:30 OKT/NOV/DEC (FULDT BOOKET - skriv dig på venteliste)

VENTELISTE MANDAGE KL. 11:30

Onsdage på Kirkeskibet 2450

TILMELDING ONSDAGE KL. 10:00 OKT/NOV/DEC (FULDT BOOKET - skriv dig på venteliste)

VENTELISTE ONSDAGE KL. 10:00

TILMELDING ONSDAGE KL. 11:30 OKT/NOV/DEC (FULDT BOOKET - skriv dig på venteliste)

VENTELISTE ONSDAGE KL. 11:30

Babysalmesang er en musikalsk oplevelse i kirken for nybagte familier, hvor alle kan være med. Med salmesang og enkle rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk stund, hvor sanserne bringes i spil. Kirkens smukke rum danner ramme om en tryg og rolig oplevelse, hvor glæden og nærværet er i centrum.
De små nyder samværet og musikken og plejer at sove dejligt bagefter, når det er tid til kaffe og hyggesnak. Babysalmesang er et rigtig godt sted at lære andre nybagte mødre og fædre at kende.

Sandra Skov Fallesen
Det er Sandra Skov Fallesen, der kører babysalmesang. Sandra er uddannet musikpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har flere års erfaring med det musikpædagogiske arbejde.