Tidsrejsen - summercamp 2021

Den første uge af skolesommerferien inviterer Sydhavn Sogn til en formidabel sommercamp på Kirkeskibet 2450.

"Tidsrejsen - til søs" er en sommeruge på Kirkeskibet for alle børn i Sydhavnen, der skal begynde i 3. eller 4. klasse efter sommerferien.

Den første uge af sommerferien, mandag 28. juni til og med fredag 2. juli, kan børnene komme med på en rejse tilbage i tiden. Hver dag rejser vi til en ny tid gennem fortællinger, leg og kreativitet. Hele ugen er dagene bygget op omkring kreative aktiviteter, lege, sange og udflugter. Børnene skal blandt andet lave bål, lege vikinger, bygge skibe, grille fisk, støbe tin, sejle og klatre.

Hver dag er der aktiviteter fra kl. 9-15, men Kirkeskibet er åbent og bemandet kl. 8-16 (fredag slutter dagen kl. 15).  Det koster ikke noget at være med, og kirken sørger for mad og drikke i løbet af dagen.

Bemærk: Fredag den 2. juli er der minikonfirmation og udstilling, hvor et familiemedlem inviteres til at være med kl. 14-15.

Ved spørgsmål kontakt Sofie Bohm på Tlf. 61665622 eller via mail sob@km.dk

TILMELD DIG HER

Kirkeskibet 2450 ligger ved Alfred Nobels Bro på Teglholmen, Topstykket 20.