Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

SeniorOptimisterne

SENIORTORSDAGE MED OPTIMISTERNE

Hver torsdag i ulige uger kl. 14.00 - 15.45 i krypten under Frederiksholm kirke.

Optimisterne er primært et tilbud til ældre, men alle er velkomne. Vi synger sange fra Højskolesangbogen, hører foredrag eller anden optræden og hygger med kaffe, boller og wienerbrød.

PROGRAM EFTERÅR 2022

1.september: Hygge, sang, kaffe og kage

15.september: ”Det smarteste trick Djævelen nogensinde udførte, var at overbevise verden om, at han ikke eksisterer.” v/ præst Christian Rydahl. Hvem er ham der Satan egentlig? I dette foredrag dykker vi ned i historien og Bibelen for at finde ud af, hvad der foregår. Er det hele bare gammel fjollet overtro, eller er alting ikke som det ser ud? 

29.september:  Hygge, sang, kaffe og kage

13. oktober: "Adjudant for Dronningen" v/ Thomas Søborg Lassen. Hvad vil det sige at være adjudant for Hendes Majestæt Dronningen? Thomas arbejder til daglig som adjudant for H.M. Dronning Margrethe 2. Dronningens Adjudantstab er Kongehusets officielle bindeled til Forsvaret. Staben, der holder til på Christiansborg Slot, er en selvstændig myndighed under Forsvarsministeriet, som indgår i Hendes Majestæt Dronningens Hofstat. Hør Thomas Søborg Lassen fortælle om sit arbejde og hvad det vil sige at være adjudant for Hendes Majestæt Dronningen.

 27. oktober: Hygge, sang, kaffe og kage

10. november: "Dansktopppens Sangerinder" v/ Lise Ness. Lyt og syng med på nogle af de største hits fra Dansktoppens sangerinder: Grethe Ingmann, Anette Klingenberg, Susanne Lana, Birgit Lystager, Dorthe Kollo, Slabadubadelle-Mette, Ulla Pia, Lecia og Lucienne, Elisabeth Edberg og Birthe Kjær.

24. november:  Hygge, sang, kaffe og kage

8. december: Juleafslutning