Dato Søndag d. 12. december 2021, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Sted Kirkeskibet 2450, Topstykket 20, 2450 KBH SV
Julefest på Kirkeskibet

For første gang holder vi julefest på Kirkeskibet! Vi glæder os til at byde velkommen til jul på vand med en hyggelig julegudstjeneste i børnehøjde, julemand, juletræsdans og ikke mindst den fantastiske tryllekunstner Fup og Fidus. I det sjove trylleshow kan du møde den magiske fugl "Hr Fugl" og mærke mystiske øjeblikke, hvor gafler bøjer ved tankens kraft (eller er det fup?). Men mest af alt få grinet dagen godt ind, og få en oplevelse, du sent vil glemme! Efter showet er der gratis trylletrick til alle børn og barnlige sjæle - lige til at tage med hjem!

Der er naturligvis sørget for lækkert juleknas til den søde juletand.

Julefesten er for hele familien - men mest for børn:-) Der er fri entre og ingen tilmelding. Der er dog begrænsede pladser og det er først til mølle.