Dato Onsdag d. 6. oktober 2021, Kl. 20:00 til kl. 22:00
Sted Frederiksholm kirke, Njalsgade, 2300 København S
Filmaften på Kirkeskibet: The Witch

THE WITCH handler om en familie i 1600-tallets New England. Skovhuggeren William, hans kone samt deres fem børn er blevet udstødt fra landsbyen. Efter at være blevet tvunget til at flytte til det ukendte vildnæs, har familien slået sig ned nær en skov.

En dag forsvinder den nyfødte Sam foran næsen af teenagedatteren Thomasin. Er det ulven? Eller måske én af de hekse, som ifølge rygterne holder til i skovens mørke, der har taget babyen? Paranoiaen tiltager gradvist, da flere ulykker sker, og Thomasin beskyldes for hekseri.

Præst Christian Rydahl byder velkommen. Vi serverer naturligvis lidt vin, vand og snacks undervejs.

Fri entre og ingen tilmelding.