Dato Lørdag d. 23. oktober 2021, Kl. 10:00 til kl. 14:00
Sted Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8, 2450 København SV
Byttemarked i Frederiksholm kirke

– Giv dit aflagte tøj og ting, der stadig er i fin stand, og tag hvad du kan bruge af andres medbragte sager – gratis!

Det er første gang, at Frederiksholm kirke holder byttemarked, og vi glæder os til at byde alle velkommen til en dag i bæredygtighedens tegn.

Medbring rent brugt tøj til børn og/eller voksne, og gå hjem med ’nyt’ brugt tøj til dig selv og ungerne. Legetøj (rent) er også velkomment.

Tøjet skal ikke koste noget, og det koster heller ikke noget at deltage. Bare byt!

HVORDAN BYTTER MAN?

1. Medbring ting og tøj i god stand (ikke store ting som møbler o.l)

2. Fordel selv dine ting efter kategorier på bordene

3. Gå på opdagelse og tag, hvad du kan brug

4. Overskuddet af ting bliver doneret til velgørende formål.

Vi serverer naturligvis kaffe, saft og kage til en billig penge, og så sørger vi for, at der er hyggelig jazz live-musik, imens du bytter. Der vil være et tegne, læse og krea-bord til ungerne.