Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST Babysalmesang på Kirkeskibet

SEP
15

AFLYST Babysalmesang på Kirkeskibet


Dato Onsdag d. 15. september 2021, Kl. 09:30 til kl. 11:30
Sted Kirkeskibet, Topstykket 20, 2450 København SV
Pris
Gratis
AFLYST Babysalmesang på Kirkeskibet

Første gang efter sommerferien den 16/18. august.

I Sydhavn Sogn har vi i alt fire hold med Babysalmesang kl. 9:30 & kl. 10:30 for babyer i alderen 0-12 mdr. Hver mandag er det i Frederiksholm kirke. Hver onsdag (den sidste onsdag undtaget) er det på Kirkeskibet 2450 (Topstykket 20 på Teglholmen). Skoleferier undtaget!

TILMELDING ER IKKE NØDVENDIG, MEN DET ER FØRST TIL MØLLE. Bemærk, at der er begrænsede pladser. Bliver corona-restriktionerne, som forventet, yderligere lempet i slutningen af august, vil der være plads til endnu flere.

______________________

Babysalmesang er en musikalsk oplevelse i kirken for nybagte familier, hvor alle kan være med. Med salmesang og enkle rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk stund, hvor sanserne bringes i spil. Kirkens smukke rum danner ramme om en tryg og rolig oplevelse, hvor glæden og nærværet er i centrum. De små nyder samværet og musikken og plejer at sove dejligt bagefter. Babysalmesang er et rigtig godt sted at lære andre nybagte mødre og fædre at kende.

Babysalmesang er gratis.

Det er Sandra Skov Fallesen, der kører babysalmesang. Sandra er uddannet musikpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har flere års erfaring med det musikpædagogiske arbejde.