Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 15. september 2021, Kl. 17:00 til kl. 20:00
Sted Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8, 2450 København SV
Filmaften i Frederiksholm kirke: Høstsonaten

I et intenst og gribende samarbejde med Ingrid Bergman og Liv Ullmann skabte Ingmar Bergman med ‘Høstsonaten’ en sjælden medrivende beretning om en mors forhold til sine to døtre. Eva, gift med præsten Viktor, skriver til sin mor – den kendte koncertpianist Charlotte Abdergast – og beder hende om at besøge dem. Anledningen er, at Charlotte netop har mistet sin ven og samarbejdspartner Leonard.

Selv kæmper Eva med tabet af sin søn, der kun blev fire år. Ingrid Bergman er fuldstændig overvældende i rollen som den dominerende koncertpianist, der har prioriteret karrieren og nu må stå til regnskab over for Eva og hendes anden datter, den lammede og dødssyge Helena. Ingrid Bergman modtog en Oscar-nominering for ’Høstsonaten’, der blev hendes sidste spillefilm.

Fri entre og ingen tilmelding. Sandwich og vin kan købes til en billig penge.