Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Babysalmesang på Kirkeskibet

AUG
18

Babysalmesang på Kirkeskibet


Dato Onsdag d. 18. august 2021, Kl. 09:30 til kl. 11:30
Sted Kirkeskibet, Topstykket 20, 2450 København SV
Pris
Gratis
Babysalmesang på Kirkeskibet

Første gang efter sommerferien den 16. august.

I Sydhavn Sogn har vi i alt fire hold med Babysalmesang kl. 9:30 & kl. 10:30 for babyer i alderen 2-7 mdr. Hver mandag er det i Frederiksholm kirke. Hver onsdag (den sidste onsdag undtaget) er det på Kirkeskibet 2450 (Topstykket 20 på Teglholmen). Skoleferier undtaget!

TILMELDING NØDVENDIG

Grundet Corona er der begrænset antal pladser, hvorfor tilmelding er nødvendig! Man tilmelder sig et forløb ad gange enten mandag eller onsdag. Man er altid velkommen til at tilmelde sig igen, når forløbet er slut. 

Næste forløb varer fra 16/18. august til 4/6. oktober.

TILMELDING HER FRA 1. AUGUST

Babysalmesang er en musikalsk oplevelse i kirken for nybagte familier, hvor alle kan være med. Med salmesang og enkle rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk stund, hvor sanserne bringes i spil. Kirkens smukke rum danner ramme om en tryg og rolig oplevelse, hvor glæden og nærværet er i centrum. De små nyder samværet og musikken og plejer at sove dejligt bagefter. Babysalmesang er et rigtig godt sted at lære andre nybagte mødre og fædre at kende.

Babysalmesang er gratis.

Det er Sandra Skov Fallesen, der kører babysalmesang. Sandra er uddannet musikpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har flere års erfaring med det musikpædagogiske arbejde.