Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Online debat: Når man rammes af en krise

MAJ
16

Online debat: Når man rammes af en krise


Dato Søndag d. 16. maj 2021, Kl. 14:00 til kl. 15:00
Pris
Gratis
Online debat: Når man rammes af en krise

Vær med live, når fodboldspilleren Jonathan Richter, jordemoder og traumeterapeut Charlotte Falk og præst Helene Ferslev taler om livet som menneske – et liv, hvor man er spændt ud mellem styrke og skrøbelighed. De tre deltagere sætter fokus på, hvordan livet kan tage en uventet drejning, hvor alt kan blive vendt op og ned på et splitsekund. 

En sommerdag i 2009 blev en skæbnedag for fodboldspilleren Jonathan Richter. Under en træningskamp på Hvidovre Stadion blev den dengang 24-årige Jonathan ramt af et lyn, og han lå død i 41 minutter. Han blev genoplivet, lå i kunstig koma i flere uger og efterfølgende et halvt år på hospitalet. Han endte også med at miste sit venstre underben, og dermed var hans professionelle fodboldkarriere slut.

Charlotte Falk har i over 30 år blandt andet arbejdet med fødsler og graviditetsomsorg og har således hjulpet mange mennesker, der har stået overfor store omvæltninger i deres liv.

Med Helene Ferslev som ordstyrer vil Sydhavn Sogn med denne panelsamtale sætte fokus på det at være til, at leve er et mål i sig selv og hvordan det er at være spændt ud mellem styrke og skrøbelighed.

Alle kan være med, og I er mere end velkommen til at stille spørgsmål undervejs.

Vi livestreamer fra Kirkeskibet fra Sydhavn Sogns Facebook den 16. maj kl. 14.