Begivenheden har allerede fundet sted.

MAJ

Dato Torsdag d. 20. maj 2021, Kl. 15:00 til kl. 18:00
Sted Kirkeskibet 2450, Topstykket 20, 2450 København SV
Drop in-dåb på Kirkeskibet

Går du med tanker om at blive døbt? For første gang tilbyder Sydhavn Sogn drop in-dåb - og så endda i unikke, bølgende omgivelser på Kirkeskibet 2450. Alle kan blive døbt til en drop-in dåb - børn og voksne i alle aldre. Kom som du er! Tilmelding er ikke nødvendig.

Ved drop in-dåben er ritualet ganske uformelt. I tidsrummet kl. 15 - 18 ankommer man til pladsen foran Kirkeskibet. Her bliver man taget imod af en af kirkens medarbejdere, og derefter bliver man fulgt ned på skibet, hvor en kordegn vil hjælpe med at udfylde de nødvendige papirer. Klaveret spiller, alle tre præster står klar til at døbe, og vi sørger for en rar og hyggelig stemning.

VÆRD AT VIDE

Hvornår: Den 20. maj mellem kl. 15-18. Ingen tilmelding.

Hvor: Kirkeskibet 2450, Topstykket 20 (ved Alfred Nobels Bro)

Hvad skal jeg have med: Billedlegitimation, hvis man er over 18 år. Hvis man er under 18 år, skal man have sine forældre med eller fuldmagt fra forældre.

Hvor mange: Max 30 gæster per dåb. Du bestemmer selv, hvem du vil have med eller om du vil komme alene.

Vidner: Hvis man ikke selv har mulighed for at stille med dåbsvidner, stiller Sydhavn Sogn gerne vidner til rådighed.

Vi glæder os til at se jer.

NB: Vi forventer, at man lader sig teste, og ikke dukker op med covid-symptomer.