Dato Søndag d. 7. februar 2021, Kl. 12:15 til kl. 12:45
Sted Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8, 2450 København SV
AFLYST Minikoncert v/ Carsten Mølholm

I december skulle organist Carsten Mølholm have spillet postludiumskoncert på orglet i Frederiksholm kirke. Desværre blev koncerten aflyst pga. Corona. Heldigvis vender Carsten stærkt tilbage her i februar med samme koncert, samme repetoire.

På programmet står musik af to af musikhistoriens største mestre J.S. Bach og W.A. Mozart. Af Bach spilles en Ricercar for 6 stemmer fra hans "Musikalisches Opfer", et ganske kompliceret men overvældende smukt stykke senbarok musik.

Af Mozart spilles en Rondo i D-dur, oprindeligt skrevet for klaver og orkester, men her i en vellykket orgelbearbejdelse, elegant, lettilgængelig og meget melodiøs wienerklassisk musik.

Der er fri entre og ingen tilmelding.

OBS. Vi gør opmærksom på, at alle arrangementer er med forbehold, da vi kan risikere at skulle aflyse grundet Corona.