Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

BabyBoblen - en barselshøjskole på vand

SEP
29

BabyBoblen - en barselshøjskole på vand


Dato Onsdag d. 29. september 2021, Kl. 10:00 til kl. 11:30
Sted Kirkeskibet 2450, Topstykket 20, 2450 København SV
Pris
Gratis

Sydhavn Sogn disker op med et helt nyt program fordelt over fem onsdage i efteråret 2021. BabyBoblen henvender sig til den barslende mor og far, der ønsker at blive klogere på sit barn og livet som nybagte forældre. BabyBoblen tager afsæt i både teoretiske og praktiske perspektiver, der alt sammen kan have relevans for livet som nybagt mor og far. Udover det faglige input vil præsten byde velkommen, og der vil være et kort børnevenligt musikstykke af vores dygtige organist - alt sammen egnet til, at du kan have din baby med. Undervejs serverer vi kaffe og croissanter.  

PROGRAM EFTERÅR 2021

25. august: ‘Søskendekonflikter i voksenlivet’ v/ familierådgiver Anna Ørtved. Vores søskende kan være dem, der forstår os allerbedst og dem, der irriterer os allermest. Mange af de konflikter vi kan opleve søskende imellem som voksne, bunder i ting, der er grundlagt i vores barndom, og som vi ikke altid er opmærksomme på. Hør om nogle af de typiske roller vi har, afhængig af vores nummer i rækken af søskende. Vi skal kigge på hvilke konflikter, der er grundlagt i vores barndom, og hvordan vi kan blive klogere på vores søskenderelationer og derved forbedre dem.

29. september: 'Når man rammes af en efterfødselsreaktion' v/ jordemoder Charlotte Falk. Det er ikke altid lykkeligt at være nybagt forælder. Tusinde følelser er i spil, og forventningen om den lykkelige mor eller far udfordres. En efterfødselsreaktion kan være være mange ting, og ofte opdager man måske først meget senere, at den reaktion man fik efter fødslen, er det man kalder en efterfødselsreaktion. Charlotte Falk fortæller her om efterfødselsreaktioner, hvad er det, hvad skal man være opmærksom på, og hvornår skal man række ud.    

27. oktober: 'Giv din babys krop den bedste start' v/ kiropraktor Anja Aabech. Som nybagt forælder er der mange ting du skal forholde dig til mht. dit barns fysik. Anja gennemgår alt det du skal være opmærksom på, og du får øvelser med hjem til dit barn, som du kan bruge samme dag. Du vil bl.a. få tips til at undgå skævt baghoved, de bedste måder at bære på samt hvordan du stimulerer dit barns motoriske udvikling.

24. november: "Børn og musik" v/ musikpædagog Sandra Skov Fallesen. Sandra er uddannet musikpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har flere års erfaring med det musikpædagogiske arbejde. Sandra vil fortælle om, hvordan musik virker på småbørn samt vise øvelser, der er lige til at tage med hjem.

15. december: "5 tips til en rolig juleferie uden familiedrama" v/ familierådgiver Anna Ørtved. Julen er ofte en tid med hygge og familietid, men det kan også være en tid med travlhed og uoverenstemmelser. Anna giver her tips og tricks til, hvad du kan gøre for at bevare den gode julestemning. 


STED: På Kirkeskibet 2450 ved Alfred Nobels Bro på Teglholmen.

TID: Den sidste onsdag i måneden (OBS. i december er det den 15.12). Alle dage kl. 10.00.

Fri entré. Ingen tilmelding.