MAJ

Dato Onsdag d. 26. maj 2021, Kl. 10:00 til kl. 11:30
Sted Kirkeskibet 2450, Topstykket 20, 2450 København SV
BabyBoblen - en barselshøjskole på vand

OBS: Vi kan endelig mødes fysisk igen, hvorfor det nu er muligt at booke en plads på Kirkeskibet i maj. Udfyld formularen. Lykkes det dig ikke at få plads, kan du enten skrive dig på ventelisten her eller følge med via livestream på Sydhavn Sogns Facebook-side.

26. maj "Køn, børn og identitet - mere end drenge- og pigefarver" v/ stud.cand.pæd Katrine Dorthea Jepsen, fortæller her om de pædagogiske perspektiver på køn, børn og opdragelse. Her gives bl.a. eksempler på, hvordan køn får betydning i daginstitutioner og for børns identitetsdannelse.

______________________

BabyBoblen henvender sig til den barslende mor og far, der ønsker at blive klogere på sit barn og livet som nybagte forældre. BabyBoblen tager afsæt i både teoretiske og praktiske perspektiver, der alt sammen kan have relevans for livet som nybagt mor og far. Udover det faglige input vil der være et kort børnevenligt musikstykke af vores dygtige organist - alt sammen egnet til, at du kan have din baby med. Undervejs serverer vi kaffe og croissanter.

Sted: På Kirkeskibet 2450 ved Alfred Nobels Bro på Teglholmen.

Fri entré.