Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 23. december 2020, Kl. 16:00 til kl. 16:30
Sted Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8, 2450 København SV

OBS: AFLYST

I lyset af den stigende smitte i Købehavn har vi valgt at aflyse børnegudstjenesterne den 23. december. Vi beklager meget, og håber på jeres forståelse. Heldigvis er vi i gang med at forberede en online julehilsen til alle børnene hjemme i stuerne, hvor kirkeuglen, præst Helene, musikpædagog Sandra, organist Aleksandr samt to sangere ønsker jer alle en god jul med musik, sang, fagter og fortælling. Det bliver en fest! I kan se julehilsnen på Sydhavn Sogns Facebook side fra den 23.12 kl. 10:00. Vi håber I har lyst til at kigge med. Rigtig glædelig jul til jer alle.

________________________________________________________

Julegudstjenesterne den 23. december er i børnehøjde. Præst Helene Ferslev og musikpædagog Sandra Fallesen vil med fællessang og fortælling skabe en hyggelig og børnevenlig julegudstjeneste. Der er begrænsede pladser og tilmelding er derfor nødvendig.

Har du ikke mulighed for at deltage kan du se gudstjenesten den 23.12 kl. 14:30 via live-stream på Sydhavn Sogns Facebook-side.