Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert - Live komponeret lydbad i Frederiksholm kirke

Koncert - Live komponeret lydbad i Frederiksholm kirke

Dato Torsdag d. 24. september 2020, Kl. 16:30 til kl. 19:00
Sted Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8, 2450 København SV

HAR DU BRUG FOR EN PAUSE?

Kom med til et LIVE KOMPONERET LYDBAD i Frederiksholm kirke når vi torsdag d. 24.9 inviterer til en eftermiddag i afslapningens tegn i kirkerummet.

PROGRAM
Kl.16.30-17: Ankomst i Frederiksholm kirke, hvor du kan tage plads i kirkerummet.

Kl. 17:00-18.30: Lydbadet begynder, og de to lydkunstnere Asmus Christensen og Tao Højgaard vil lade dig skylle over af ambiente toner og meditativ musik.

Kl. 18.30-19: Lydbadet er efterfulgt af en kop te, og du er velkommen til at blive hængende lidt, nyde roen og fordøje lydbølgerne sammen med os og de andre deltagere.

PRAKTISK INFO
Arrangementet er gratis.
Vi lægger 24 yogamåtter og tæpper ud, og det er først til mølle. Alternativt er du velkommen til at tage plads på én af de 12 puder, som vi også medbringer.

Vi følger selvfølgeligt COVID-19 retningslinjerne og sørger for rengøring, afstand mellem deltagerne og håndsprit.

Vi lyttes ved!!