Torsdag d. 9. juli 2020, Kl. 17:00 til kl. 19:00

SKAL DU VÆRE MED TIL SOMMER, MUSIK OG BØLJESKVULP...

... så kig forbi kirkeskibet 2450, hvor The Betty Quartet ruller deres lyriske, musikalske repertoire ud på dækket. Her kan du nyde en kold drink fra baren, mens du slænger dig langs vandet.

Koncerten er gratis, men der er begrænsede pladser. Du møder bare op og det er først til mølle.

________________________________________________________________________

The Betty Quartet spiller original instrumental musik skrevet af Betty Magnussen.

Bettys iørefaldende musik er smukke og ekspressive personlige fortællinger, og du aner elementernes rasen når The Betty Quartet folder sig ud. Kvindelighed, åndelighed og naturkraften fra Bettys færøske aner, er alt sammen at finde i musikken.

Musikken spænder fra intim og lyrisk til udadvendt og insisterende – og er hele vejen båret af et personligt og melodisk udtryk.

The Betty Quartet favner med sin helt særlige melodiske, nordiske tone både glæden og melankolien, og musikken rummer elementer fra jazz og latin.

TBQ udgav deres første album "More or less But enough" i januar 2020

Betty er opvokset i Sydhavnen, men er siden flyttet via Nørrebro til Husum, hvor hun bor i dag.

The Betty Quartet:

Betty Magnussen: Sopran-saxofon