Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 3. september 2020, Kl. 20:00 til kl. 21:00
Sted Kirkeskibet, Topstykket 20, 2400 København SV
30 kr.
UDSOLGT - SV:20 - Koncert med Randi Pontoppidan & ensemble

Kirkeskibet 2450 og SV-festival 2020 præsenterer unik koncert med vokalist og elektronisk musiker Randi Pontoppidan & ensemble.

Entre: 30kr via billetbestilling. Billetter bestilles her (OBS: Vær opmærksom på, at der er max 30 tilskuerpladser til rådighed grundet aktuelle restriktioner ift arrangementer i kirker og sogne.)
Venue: Kirkeskibet 2450
Doors: kl 19.30

Med udgangspunkt i festivalens tema om havnen vil Pontoppidan lave en koncert, som tematiserer havnen, som et sted, der på en og samme gang favner ’et hjemme’ og ‘et derude’ mod nye horisonter.

Pontoppidan vil i sit program bl.a. uropføre et værk støttet af Statens Kunstfond som med titlen ‘Cylinder Head’ vil skabe lydbilleder og forbindelse tilbage til en svunden skibsindustri i Sydhavnen. Scenen er med andre ord sat til en musikalsk rejse frem og tilbage, ude og hjemme. Med ombord på Kirkeskibet findes foruden Pontoppidan selv et særdeles stærkt ensemble bestående af Christian Rønn (keys), Thomas Agergaard (saxofon), Peter Bruun (trommer) samt dukkefører Svend E Kristensen.

**RANDI PONTOPPIDAN**

Randi Pontoppidan er en anerkendt og efterspurgt sanger og komponist. Hun arbejder med sin stemme som grundlag for eksperimenter med loop-maskiner og anden elektronik. Med en ikke uvæsentlig portion humor, arbejder hun med musikalske landskaber på jagt efter nye lyde og stemmen som instrument.

Hun er uddannet ved Royal Music Conservatory i den Haag, Holland i
jazz og klassisk sang. Hun har i mange år optrådt med musikeren Sissel Vera Pettersen i duoen LIFT og samarbejder med kunstnere som Greg Cohen, Thomas Agergaard, Simon Toldam, Martin Fabricius, Morten Søndergaard, Lotte Anker, Jamaaladeen Tacuma mf.

Ved siden af dette arbejde har Randi turneret internationalt med Paul Hilliers ensemble Theatre of Voices og opført værker af Steve Reich, David Lang, Stockhausen, Cage og Berio.