Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Rum til fællesskaber – Københavns Arkitekturfestival på Kirkeskibet

AUG
20

Rum til fællesskaber – Københavns Arkitekturfestival på Kirkeskibet


Dato Torsdag d. 20. august 2020, Kl. 15:45 til kl. 19:00
Sted Kirkeskibet 2450, Topstykket 20, 2450 København SV
Rum til fællesskaber  – Københavns Arkitekturfestival på Kirkeskibet

Kom til samtalesalon (gratis) og efterfølgende fællesspisning (90-125 kroner):

Hvordan skal byen og ikke mindst Sydhavnen se ud i fremtiden, og hvordan kan et nyt byrum eller en ny bygning styrke den lokale sammenhængskraft? Vi har inviteret projektet Bevæg Byen! og Dome of Visions, der med midlertidige versioner af byrum og bygninger, har arbejdet med at styrke et lokalområde gennem kulturel og rumlig samskabelse. Sydhavn Sogn fortæller, i forlængelse heraf, om tankerne for den kommende kirke på Teglholmen. Udgangspunktet vil være, hvordan en ny kirke og nyt stort byrum, kan åbne op mod lokalområdet og blive et sted, hvor alle mennesker har mulighed for at deltage og være medskabende. Samtalesalonen er gratis, men tilmelding er stadig nødvendig.

Vi slutter salonen af med fællesspisning kl. 17.30 - 19.00 på Kirkeskibets dæk med de seje folk fra Rødder. Rødder sammensætter et måltid med masser af økogrønt fra små gårde og lokale svampe fra Sydhavnen. De lækre grøntsager vil både blive grillet, syltet og serveret helt frisk med hjemmebagt brød og pisket smør på siden. 

BESTIL BILLETTER

Samtalesalonen er gratis. Ønsker du at deltage i middagen kan du med madbilletten reservere plads indendørs til samtalesalonen. De resterende pladser fordeles efter først til mølle princippet, så duk op i god tid da antallet er begrænset. Kirkeskibet åbner kl. 15:45 hvor der vil være bar på dækket.  (PS: Samtalsalonen vil også kunne høres via højtalere på bådens dæk).

KØB BILLETTER TIL FÆLLESSPISNING

Deltagere: Gry Worre Hallberg, Dome of Visions, Bevæg Byen! Landskabsarkitektur og planlægning, Københavns Universitet og Sydhavn Sogn. Moderator Rikke Rohr, arkitekt og stifter af Sydhavnens Folkemøde

HVORNÅR: kl. 15:45-17:30. Fællesspisning 17:30-19:00