Det kreative kirkeskib - en børnehøjskole

Dato Tirsdag d. 24. november 2020, Kl. 15:30 til kl. 17:00
Sted Kirkeskibet 2450

SKAL DU MED OMBORD...

...når Sydhavn Sogn inviterer alle børn fra 1. til 4. klasse til en kreativ børnehøjskole på Kirkeskibet 2450?

Vi skal bla. på skattejagt, have den store jule-masterclass i køkkenet og invitere forældrene på langbordshygge, være kreative og lave vores helt egen sang. Se det fulde program nedenfor.

Der vil altid være en lille snack undervejs.

// PROGRAM EFTERÅR 2020 //

29. september: ”Kunstworkshop” – vi lytter til musik og historier, mens vi maler.

27. oktober: “Halloween-skattejagt”. Kan du finde allehelgensdagens spor og fortællinger fyldt med hekse, helgener og onde ånder på kirkeskibet?

24. november: ”Lav din egen salme” – workshop m. organist Aleksandr”.

15. december: ”Masterchef” – børnene tryller i køkkenet med en kok og forældre inviteres til langbordshygge (Slutter kl. 18:30).

_________________________

Det er gratis at deltage. TILMELD DIG HER. OBS: Der er begrænset pladser og det er først til mølle. Det er også muligt at tilmelde sig undervejs i forløbet, hvis der stadig er pladser).

Kirkeskibet 2450 ligger på Topstykket 20 ved Alfred Nobels Bro på Teglholmen.