Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 9. december 2020, Kl. 10:00 til kl. 11:30
Sted Kirkeskibet, Topstykket 20, 2450 København SV

Kære deltagere til BabyBoblen

BabyBoblen på onsdag den 9.12 er desværre aflyst. Dette sker som konsekvens af regeringens seneste udmelding, hvor myndighederne har udstedt nye retningslinjer for 17 kommuner i Hovedstadsområdet, Københavns Kommune deriblandt. Vi må derfor ikke samles fysisk på onsdag. Heldigvis må vi godt samles virtuelt, hvorfor vi livestreamer BabyBoblen med musik, præst og foredragsholder på kirkens Facebook-side kl.10:00 på onsdag. Her vil I også løbende kunne stille spørgsmål til foredragsholder. Vi håber på, at I har lyst til at være med til en lidt anderledes babyboblen.

___________________________________________________________________

OBS: Der er begrænset antal pladser. Tilmelding er derfor nødvendig! Tilmeld dig via kirkens hjemmeside www.sydhavnsogn.dk/babyboblen.

Sydhavn Sogn gentager Babyboble-succesen og disker op med et helt nyt program fordelt over fem onsdage i efteråret 2020. BabyBoblen henvender sig til den barslende mor og far, der ønsker at blive klogere på sit barn og livet som nybagte forældre. BabyBoblen tager afsæt i både teoretiske og praktiske perspektiver, der alt sammen kan have relevans for livet som nybagt mor og far. Udover det faglige input vil der være et kort musikstykke af vores dygtige organist - alt sammen egnet til, at du kan have din baby med. Undervejs serverer vi kaffe og croissanter.

Sted: På Kirkeskibet 2450 ved Alfred Nobels Bro på Teglholmen.

PROGRAM EFTERÅR 2020

26.8 "Giv din babys krop den bedste start" v/ Kiropraktorerne Anja Aabech og Helle Dalhoff. Som nybagt forælder er der mange ting du skal forholde dig til mht. dit barns fysik. Aabech og Dalhoff gennemgår alt det du skal være opmærksom på, og du får øvelser med hjem til dit barn, som du kan bruge samme dag. Du vil bl.a. få tips til at undgå skævt baghoved, de bedste måder at bære på samt hvordan du stimulerer dit barns motoriske udvikling.

30.9 "Søskendekonflikter" v/ familierådgiver Anna Ørtved. Anna fortæller her om, hvorfor det er godt for vores børn, at vi holder op med at være dommere i deres søskenderelation, og lader dem klare deres indbyrdes konflikter selv. Du vil få en større forståelse for dine børns konflikter, viden om, hvad der er på spil i de nære relationer og tips til at håndtere dine børns fremtidige konflikter.

28.10 "Babysprog" v/Anne Uhrskov, cand.mag i sprogpsykologi. Anne vil fortælle om barnets sproglige udvikling samt give gode råd til, hvordan man som forælder kan fremme denne udvikling.

25.11 "Dit barns selvværd" v/ familierådgiver Anna Ørtved. Anna fortæller om, hvordan man styrker sit barns selvværd og kommer med gode konkrete råd, du nemt kan bruge i hverdagen.9.12 “Musik” v/ Annemette Riis. Annemette er uddannet fra Kongelige Danske Musikkonservatorium og har flere års erfaring med det musikpædagogiske arbejde. Hun fortæller her om musikken og bevægelsens betydning for barnets udvikling.