Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Lysgudstjeneste v/ Christian Rydahl

MAJ
03

Lysgudstjeneste v/ Christian Rydahl


Dato Mandag d. 3. maj 2021, Kl. 17:30 til kl. 18:30
Sted Louis Pios Gade 8, 2450 København SV
Lysgudstjeneste v/ Christian Rydahl

OBS: Opstart den 3. maj 2021. Grundet covid-19 er der kun plads til et begrænset antal gæster til Lysgudstjenesten. Du skal derfor tilmelde sig på kirkekontoret, hvis du skal have en plads. Kontakt Kirkekontoret via tlf. 70 10 38 48 eller mail sydhavn.sogn@km.dk

Ved Lysgudstjenesten i maj vil der ikke være fællesspisning. Deltagerne får derimod en lille goodiebag med sig hjem med lidt lækkert til ganen.

Lysgudstjenesten er gratis i maj.

___________________________________________________________

Den første mandag kl. 17.30 i hver måned holder vi en lysgudstjeneste i Frederiksholm Kirke. (Januar, juli og august undtaget.) 

Lysgudstjenesten varer en halv time og lægger vægt på mulighed for stilhed, fordybelse og personlig bøn – og så selvfølgelig tid til at tænde et lys. 

At tænde lys er en god måde at sende en bøn til Gud eller en tanke til en nær ven eller til et menneske, der har det svært. At tænde et lys er en konkret måde at markere noget, der fylder krop og sind, og som man måske ikke kan dele med andre. 

Lysgudstjenesten er en tidlig aftengudstjeneste, og ofte vil vi vælge et par af salmebogens aftensalmer, som vi ellers synger så sjældent, da de fleste gudstjenester ligger tidligt på dagen.