Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST! Lysgudstjeneste v/ Christian Rydahl

DEC
07

AFLYST! Lysgudstjeneste v/ Christian Rydahl


Dato Mandag d. 7. december 2020, Kl. 17:30 til kl. 20:00
Sted Louis Pios Gade 8, 2450 København SV
Pris
35 kr.
AFLYST! Lysgudstjeneste v/ Christian Rydahl

OBS: Grundet covid-19 er der kun plads et begrænset antal gæster til Lysgudstjenesten. Du skal derfor tilmelde sig på kirkekontoret, hvis du skal have en plads. Det koster 35,- som kan betales kontant eller via mobile pay. Det er først til mølle. 

Den første mandag kl. 17.30 i hver måned holder vi en lysgudstjeneste i Frederiksholm Kirke. (Januar, juli og august undtaget.) 

Lysgudstjenesten varer en halv time og lægger vægt på mulighed for stilhed, fordybelse og personlig bøn – og så selvfølgelig tid til at tænde et lys. 

At tænde lys er en god måde at sende en bøn til Gud eller en tanke til en nær ven eller til et menneske, der har det svært. At tænde et lys er en konkret måde at markere noget, der fylder krop og sind, og som man måske ikke kan dele med andre. 

Lysgudstjenesten er en tidlig aftengudstjeneste, og ofte vil vi vælge et par af salmebogens aftensalmer, som vi ellers synger så sjældent, da de fleste gudstjenester ligger tidligt på dagen. 

Efter gudstjenesten er der mulighed for at spise sammen. Bemærk, at tilmelding er nødvendig. En tallerken aftensmad koster 35 kr. Send en mail til aktivitetskonsulent Stine Ovgaard på soje@km.dk ved ønske om en vegetarret til fællesspisningen.