Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 15. september 2020, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Sted Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8, 2450 København SV
Menighedsrådsvalg 2020

Den 15. sept. kl. 19-22 er der menighedsrådsvalg. Det betyder, at du kan være med, når vi bygger ny kirke på Teglholmen, laver spændende aktiviteter på kirkeskibet, fede klatreevents, anderledes gudstjenester, koncerter og meget andet.

I Sydhavn Sogn er vi måske ikke helt, som du forventer, et menighedsråd er. Ligesom Sydhavnen er vi en broget flok af unge og ældre, tilflyttere og ”gamle” Sydhavnere, journalister og smørrebrødsjomfruer. Vi er en rigtig Sydhavnskirke, og vi kan godt lide at lave tingene anderledes, rykke lidt ved grænserne og komme ud blandt folk. Her er højt til loftet og plads til alle - også dem, der ikke plejer at komme i kirke om søndagen. Det vigtigste er, at man har nogle holdninger til, i hvilken retning en moderne folkekirke skal rykke sig.