Tirsdag d. 26. maj 2020, Kl. 20:00 til kl. 21:30

Velkommen til vores hyggelige fællessangsaften, hvor en særligt inviteret Sydhavner hver gang præsenterer sine yndlingssange fra Højskolesangbogen med dertil hørende anekdoter og historier.

I maj måned laver vi et sær-arrangement i anledning af Genforeningen. Aftenens værter er Helle Thun og hendes (næsten) far Frede Tychsen. 

Frede Tychsen er formand for Historisk Samfund under Sønderborg Slot. Han er pensioneret landmand, lokalpolitiker, tidl. kirkeværge for Broager kirke, rundviser ved mindegravene og formand for idrætsforeningen i Broager. Familien har været bofast på Broagerland, en halvø i Flensborg fjord imellem Dybbøl Banke og Gråsten i flere hundrede år. Frede taler både sønderjysk og rigsdansk. Fredes morfar var tvunget til at kæmpe for tyskerne under første verdenskrig mens Sønderjylland var tyskt mellem 1864 og 1920. Han er født i 1942. Han er dybt indsat i og del af den levende historie i Sønderjylland. 

Helle Thun er vokset op hos Frede i Broagerland og bor i dag i Sydhavn. Hun er uddannet operasanger, skuespiller samt natur- og friluftsvejleder og optræder ofte ved arrangementer i Frederiksholm Kirke.

Alle er velkomne til Så syng da, Sydhavn! Der er fri entré, og vi serverer kaffe og kage undervejs.

Sted Louis Pios Gade 8, 2450 København SV
Pris
Gratis