• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 2. april 2020, Kl. 15:30 til kl. 17:00

Kom og vær med når vi inviterer alle børn fra 1. til 4. klasse ombord til en kreativ børnehøjskole på Kirkeskibet 2450.

Vi skal bla. på skattejagt, lave "Masterchef" i køkkenet og invitere forældrene på langbordshygge, lave kreative aktiviteter på baggrund af bibelfortællinger, se film og lære om livet i vandet omkring Kirkeskibet. Se det fulde program nedenfor. Der vil altid være en lille snack undervejs.

TILMELDING: Det er gratis at deltage. Tilmelding foregår på her (OBS: det er også muligt at tilmelde sig undervejs i forløbet. Også hvis det er på dagen at i finder ud af at jeres børn gerne vil være med. Så kom ned og vi får jer tilmeldt).

HVOR: Kirkeskibet 2450 ligger på Topstykket 20 ved Alfred Nobels Bro på Teglholmen.

// PROGRAM //

13. februar: “Synker det eller kan det gå på vandet”. Med inspiration fra Archimedes laver vi sammen med Christian Liljedahl aktiviteter om vand, flydeevne og tryk.

12. marts: "Kunstworkshop" - vi lytter til musik & fortællinger, mens vi maler. Hvilke billeder ligger der gemt i bibelens historier? Og hvilke billeder ligger der gemt inden i os selv?

2. april: “Påskeskattejagt”. Kan du finde påskens spor og fortællinger på kirkeskibet?

14. maj: "Lav din egen salme" - vi skriver vores egen salme sammen med den dygtige organist Aleksander.

11. juni: "Masterchef". Børnene går i køkkenet og kreerer en langbordsmiddag for forældrene.