Begivenheden har allerede fundet sted.

Palmesøndag med familievenlig højmesse v/ Helene Ferslev, Sydhavns kantori og klatring af påskefortællingen (AFLYST)

Dato Søndag d. 5. april 2020, Kl. 11:00 til kl. 14:00

Oplev påskefortællingen i både ord og bevægelse. Gå ad den røde løber og mærk jublen palmesøndag, som den var dengang, da Jesus red ind i Jerusalem. Lyt til påskefortællingen krydret med skønne toner af Sydhavns Kantori. Smag på den sidste nadver - kærlighedsmåltidet - som Jesus deler med sine disciple skærtorsdag. Bestig Golgata i form af klatring på kirketårnet og oplev den tunge vej mod korset, som Jesus gik langfredag. Slip væggen og lad dig fire tilbage til jorden som tegn på Jesu opstandelse tilbage til livet påskedag.