• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 23. oktober 2019, Kl. 19:30 til kl. 21:00

I Frederiksholm kirke synes vi, det er vigtigt at koble ånd og krop - vores klatrevæg er et godt eksempel på dette. Derfor tilbyder vi endnu en gang det succesfulde YinMind-yogaforløb  i samarbejde med den lokale instruktør Ann Lyck Clemmensen. Denne gang foregår det i krypten (under kirkerummet). Stadig hver 2. onsdag i ulige uger. Alle kan være med og der er ingen tilmelding. Det koster 25 kr. som du betaler i døren. Du er velkommen til at medbringe din egen yogamåtte og ellers stiller vi nogle til rådighed.

HVAD ER YINMIND? Yinmind er den smukke fusion af den blide yin yoga og mindfulness. Med et mindfuldt og nysgerrigt sind arbejdes der ind i passive stillinger, som typisk holdes 3-5 minutter. Tiden skaber rum for at kultivere det fuldkomne åndedræt samt fordybelse i stillingerne, så det parasympatiske nervesystem får lov til at udfolde sig og sindet kan falde til ro. Øvelserne giver plads til at slippe muskelaktiviteten for en stund, hvorved muskler, bindevæv og dybereliggende strukturer omkring led får mulighed for at strækkes og presses hensynsfuldt. Derved stimuleres kroppens bindevæv til at blive stærkere, mere væskefyldt og fleksibelt, så kroppen kan bevæges mere smidigt. Strækkene har samtidig en balanceskabende effekt, som løsner op for eventuelle blokeringer i kroppens energibaner.

Om Ann Lyck Clemmensen: Ann er uddannet yinmind-instruktør i juni 2018 v. yoga Vesterbro. Hun bor i Sydhavn sogn med sin mand og to børn. Ann glæder sig til at kunne udbrede kendskabet til yinmind, da det er en blid form for yoga, hvor der i stillingerne er fokus på mindfulness og meditation og hvor alle uanset yogaerfaring kan være med.