Onsdag d. 12. februar 2020, Kl. 10:00 til kl. 11:30

Frederiksholm kirke gentager Babyboble-succesen fra sidste sæson og disker op med et helt nyt program fordelt over ti gange i løbet af 2020. BabyBoblen henvender sig til den barslende mor og far, der ønsker at blive klogere på sit barn og livet som nybagte forældre. BabyBoblen tager afsæt i både teoretiske og praktiske perspektiver, der alt sammen kan have relevans for livet som nybagt mor og far. Udover det faglige input vil der være lystænding og et kort musikstykke af vores dygtige organist - alt sammen egnet til, at du kan have din baby med. Efter dagens program er du velkommen til at blive til hyggesnak med kaffe, the og snacks.

Sted: På Kirkeskibet 2450 ved Alfred Nobels Bro på Teglholmen.PROGRAM FORÅR 2020

29.1 "Babytegn" v/ sprogpsykolog Anne Uhrskov. Uhrskov fortæller om, hvilke muligheder tegn-til-tale kan give, når den voksne supplerer sin tale med tegn over for barnet. Oplægget er godt krydret med øvelser, lige til at tage med hjem.

12.2 "Godnat og sov trygt" v/ familierådgiver Anna Ørtved, der her fortæller om, hvordan man kan hjælpe sit barn til bedre søvn. Ørtved præsenterer ny viden om, hvordan børn samarbejder med vores indre, ligesom du vil blive klogere på, hvordan enkelte justeringer, kan bringe mere søvn til hele familien. Foredraget leverer desuden tips til putteritualer, viden om, hvad der er godt og skidt for dit barn i forhold til søvntræning og endelig vil du få styrket din tro på din egen indre intuition.

11.3 "Køn, børn og identitet - mere end drenge- og pigefarver" v/ stud.cand.pæd Katrine Dorthea Jepsen, der her fortæller om de pædagogiske perspektiver på køn, børn og opdragelse. Her gives bl.a. eksempler på, hvordan køn får betydning i daginstitutioner og for børns identitetsdannelse.

15.4 "Giv din babys krop den bedste start" v/ Kiropraktorerne Anja Aabech og Helle Dalhoff. Som nybagt forælder er der mange ting du skal forholde dig til mht. dit barns fysik. Aabech og Dalhoff gennemgår alt det du skal være opmærksom på, og du får øvelser med hjem til dit barn, som du kan bruge samme dag. Du vil bl.a. få tips til at undgå skævt baghoved, de bedste måder at bære på samt hvordan du stimulerer dit barns motoriske udvikling.

13.5 "Søskendekonflikter" v/ familierådgiver Anna Ørtved, der her fortæller om, hvorfor det er godt for vores børn, at vi holder op med at være dommere i deres søskenderelation, og lader dem klare deres indbyrdes konflikter selv. Du vil få en større forståelse for dine børns konflikter, viden om, hvad der er på spil i de nære relationer og tips til at håndtere dine børns fremtidige konflikter.