• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 12. februar 2020, Kl. 10:00 til kl. 11:30

Vil du blive klogere på dit barn og livet som nybagt forælder, så tag barnevognen med ombord på vores nye barselshøjskole, som bliver holdt på Kirkeskibet 2450. Fem onsdage i løbet af foråret har vi inviteret nogle dygtige oplægsholdere til at fortælle om barselsrelevante temaer. Efter dagens faglige input er du og baby velkomne til at blive til hyggesnak med kaffe, the og snacks. Det hele er gratis!

HVOR: Kirkeskibet 2450, Topstykket 20 (v. Alfred Nobels Bro på Teglholmen), 2450 KBH SV

// PROGRAM FORÅR 2020//

29. januar: BABYTEGN v/ sprogpsykolog Anne Uhrskov. Uhrskov fortæller om, hvilke muligheder tegn-til-tale kan give, når den voksne supplerer sin tale med tegn over for barnet. Oplægget er godt krydret med øvelser - lige til at tage med hjem.

12. februar: GODNAT OG SOV TRYGT v/ familierådgiver Anna Ørtved, der her fortæller om, hvordan man kan hjælpe sit barn til bedre søvn. Ørtved præsenterer ny viden om, hvordan børn samarbejder med vores indre, ligesom du vil blive klogere på, hvordan enkelte justeringer kan bringe mere søvn til hele familien. Foredraget leverer desuden tips til putteritualer, viden om, hvad der er godt og skidt for dit barn i forhold til søvntræning og endelig vil du få styrket din tro på din egen indre intuition.

11. marts: KØN, BØRN & IDENTITET - mere end drenge- og pigefarver v/ stud.cand.pæd Katrine Dorthea Jepsen, der her fortæller om de pædagogiske perspektiver på køn, børn og opdragelse. Her gives bl.a. eksempler på, hvordan køn får betydning i daginstitutioner og for børns identitetsdannelse.

15. april: GIV DIN BABYS KROP DEN BEDSTE START v/ kiropraktorerne Anja Aabech og Helle Dalhoff. Som nybagt forælder er der mange ting, du skal forholde dig til mht. dit barns fysik. Aabech og Dalhoff gennemgår alt det, du skal være opmærksom på, og du får øvelser med hjem til dit barn, som du kan bruge samme dag. Du vil bl.a. få tips til at undgå skævt baghoved, de bedste måder at bære på, samt hvordan du stimulerer dit barns motoriske udvikling.

13. maj: SØSKENDEKONFLIKTER v/ familierådgiver Anna Ørtved, der her fortæller om, hvorfor det er godt for vores børn, at vi holder op med at være dommere i deres søskenderelation, og lader dem klare deres indbyrdes konflikter selv. Du vil få en større forståelse for dine børns konflikter, viden om, hvad der er på spil i de nære relationer og tips til at håndtere dine børns fremtidige konflikter.