×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 22. august 2019, Kl. 16:00 til kl. 18:00

Er du mellem 10 og 14 år, bosat i Sydhavnen og trænger du til at få lift luft under vingerne? Så er Frederiksholm kirkes klatreklub for unge måske lige noget for dig! 

Som noget helt nyt tilbyder kirken en gratis klatreklub for unge i alderen 10-14 år hver torsdag fordelt over otte gange kl. 16:00-18:00. Første gang er 8. august. Sidste gang er den 26. september. 

Klatrevæggen på kirketårnet er lige knap 16 meter høj og der er klatreruter for såvel nybegyndere som garvede klatrere. I kirkens Klatreklub for unge har vi særligt fokus på legen og kammeratskabet. Sammen - og hver for sig - skal de lære at bevæge sig fra jord til himmel. De skal lære sig selv og deres egen krop bedre at kende. Og de skal flytte grænser, blive modigere og udfordres. 

HVEM ER UNDERVISERNE

Eva Jensen er en af vores dygtige toprebsinstruktører, der har været frivillig instruktør her i kirken siden hun blev uddannet toprebsinstruktør i 2015. Eva har været instruktør på et hav er kirkens klatrearrangementer og har solid erfaring med at få såvel store som små sikkert op af klatrevæggen. Eva har desuden tidligere være KFUM spejderleder og er derfor vant til at arbejde med unge. Eva kommer til at have to hjælpere med sig, der ligeledes er uddannet toprebsinstruktører her i kirken.

HVAD KRÆVER DET AT VÆRE MED PÅ HOLDET

Du skal bo i Sydhavnen og være mellem 10 – 14 år. Man behøver ikke at have nogen erfaring med at klatre. Det eneste vi kræver er, at man har lyst til at udfordre sig selv og aktivt være en del af holdet. Da der kun er begrænsede antal pladser, er det vigtigt for os, at det er noget man har lyst til at prøve af og give en chance. 

TILMELDING

Der er kun plads til 12 på holdet og det er tilmelding efter først-til-mølle princippet. Når holdet er fyldt op, er der venteliste. Tilmelding her www.sydhavnsogn.dk/klatreklubben

Pris
Gratis