Begivenheden har allerede fundet sted.

MAR

Dato Lørdag d. 28. marts 2020, Kl. 20:30 til kl. 21:30
Sted Louis Pios Gade 8, 2450 København SV
Earth Hour - aftengudstjeneste (AFLYST)

Earth Hour er verdens største klima-opråb, hvor millioner af mennesker kloden rundt slukker lyset på samme tidspunkt for at sende et signal til verdens beslutningstagere om, at tiden er inde til handling. Det vil vi også gøre her i Frederiksholm kirke, hvor vi åbner dørene til en stemningsfuld aftengudstjeneste, kun oplyst af stearinlys. Præst Christian Rydahl og mezzosopran og vokalkunstner Helle Thun vil sammen sætte fokus på klimaet via ord og smuk musik. Helle Thun vil med sin unikke billedskabende sang føre os langt ind i skovens dybe, stille ro, hvor du kan læne dig tilbage og nyde tankerne svæve væk i meditativ fred. Med sig har hun sin makker fra improvisations-duoen "Breakable", Flemming Christian Hansen, der følsomt kalder med fantastiske klange fra flygelet. I denne "Time for jorden" inviterer de os med ud i stemninger fra naturens og sjælens uransagelige vildmark og smukke landskaber. Der er fri entré, og vi serverer naturligvis bæredygtig vin og øko-snacks.