×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 16. maj 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:00

Det bliver en ærlig og intim aften på Riccos, når vi inviterer til tredje omgang af Tænksom Torsdag aftenen inden Store Bededag - den aften vi traditionen tro spiser varme hveder. 

Vi har allieret os med tre modige og seje storytellers, som sammen med præsterne Helene Ferslev og Christian Rydahl vil gå i kødet på aftenens tema ”Bøn - helt ærligt!?”. Med åben pande dykker vi ned i, hvad bøn egentlig er for en størrelse og hvorfor den hænger uløseligt sammen med ærlighed. Med udgangspunkt i tre personlige og hudløst ærlige livsfortællinger vil de tre storytellers udfordre os på vores vante forestillinger om, hvad en bøn er. Hvad kan vi bruge bøn til i dag (ifølge en Epinionsundersøgelse beder 57% af os en bøn i ny og næ) og er det en bøn, selvom man ikke beder til Gud? 

Kom og bliv klogere - hvem ved, måske finder du også ud af, hvorfor vi kører varmt, hvidt brød ind netop denne aften.

Der er fri entré og gratis hveder til alle samt mulighed for at købe diverse drikkevarer.


****** MØD DE TRE STORYTELLERE ******

JULIE SCHOEN
Edderkopper, små rum og nåle. Det er altid eksempler som disse, der bliver nævnt, når man taler om fobier. Men jeg har en ganske særlig én, som folk nok ikke engang kan forestille sig, at man kan have. Læn dig tilbage og hør om de hverdagssituationer, som er meget vanskelige for mig, men som er helt gængse og problemfrie for jer andre. Jeg er journalist og arbejder nu på 2. år som redaktør for DBA Guide, som er Den Blå Avis’ online inspirationsmagasin.

MAYA NDIAYE - "En pleaser på afvænning"
”Ja, jeg spiste den smagsprøve, selvom der var hår på, for jeg synes, det var synd for kokkemanden at gøre et nummer ud af det. Så længe det at please bare handlede om næstekærlighed, så har jeg altid tænkt, at det var ufarligt. Lige indtil min egen høflighed omkring et middagsbord var vigtigere, end det måske dødelige indtag af noget andet jeg proppede i munden.” Jeg er under uddannelse som Tv- og Medietilrettelægger, arbejder freelance som Storyteller, facilitator af storytelling-events og som tv-program udvikler.

ROALD BENJAMIN BERGMANN - "Sådan blev jeg et kæmpe røvhul"
Jeg er bornholmer og tidligere ungdomspræst og har dyrket ærlighed som en dyd hele mit voksenliv. Men efter 10 år i mediebranchen (jeg er til daglig Udviklingschef hos Pineapple Entertainment) har jeg nu opdaget, at ærlighed handler om meget andet end at pudse sin egen glorie. Det handler i stor grad også om at være ærlig overfor sig selv. Og i særdeleshed om de mindre flatterende sider. Jeg er et kæmpe røvhul. Den sandhed og erkendelse er jeg omsider i en alder af 37 år nu kommet frem til. Min tale handler derfor om, hvordan jeg kom frem til den bitre erkendelse og hvordan jeg hver eneste dag må leve med det faktum, at jeg faktisk ikke er en særlig fed fyr.


Sted Sluseholmen 28, 2450 København SV
Pris
Gratis