Lørdag d. 7. december 2019, Kl. 20:00 til kl. 21:00

"WHEN YOU WISH UPON A STAR"
- Julekoncert m. Marie Carmen Koppel

Danmarks gospel- og souldiva Marie Carmen Koppel er på sin traditionsrige juleturné rundt i Danmark, og vi er så glade for, at hun også lægger vejen forbi Sydhavnen og Frederiksholm kirke. Med sig har hun sin pianist gennem 27 år Steen Rasmussen og sin bror Benjamin Koppel på saxofon, og de tre er garanter for masser af hjertevarm julestemning.

Glæd dig til at høre Marie synge smukke amerikanske carolls og juleklassikere både fra hendes første julealbum ”A merry little christmas” fra 2010 og selvfølgelig også hendes spritnye julealbum ”When you wish upon a star”, som hun glæder sig til at præsentere.

BAREN ÅBNER EN HALV TIME FØR
Kirkens bar åbner en halv time før koncerten og er åben under koncerten, og i dagens anledning kan man, foruden øl og vand, også købe gløgg og brunkager til priser, der nok skal få julehumøret i top.

Billetter koster 60kr. og kan købes her.

Marie Carmen Koppel
Frederiksholm Kirke, Louis Pios Gade 8, 2450 København, Danmark