Lørdag d. 21. september 2019, Kl. 20:00 til kl. 21:10

LØRDAG DEN 21.8 KL. 20 byder Frederiksholm kirke velkommen til efterårets koncert: Dissing og Las

Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen tilhører den absolutte top indenfor den nye generation i dansk musik. De er oplært hos Povl Dissing, men er i dag etableret som en unik enhed, der med præcision og ekstrem samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers.

Dissing & Las synger Dylan. Det lyder som en god idé og det er det. Det startede med en opfordring fra Jazzhus Dexter i Odense i forbindelse med Bob Dylan's 70-års fødselsdag, og det udsolgte Dexter ville have mere. Det kommer der så nu. De tre vokaler giver Dylan's sange den variation de kræver og trioens sammenspil, som også her er i særklasse, formår at følge dem til dørs. De 19 år og 8 album med og uden Povl er et livsprojekt der stadig blomstrer, men dette frikvarter bliver måske mere end en parentes. For Dissing og Las har Dylan's musik altid været en stor kilde til inspiration og disse Bob-frikvarterer er benzin på motoren til endnu mere landevej.

Vi glæder os til at se dem i Frederiksholm kirke!

HUSK DØRENE ÅBNER EN HALV TIME FØR KONCERTEN. BAREN ER ÅBEN! Al barsalg går ubeskåret til Menighedsplejens julehjælp.

Billetten koster 50kr. stykket. Billetter kan købes via dette link https://billetfix.dk/da/e/koncert-dissing-las/