×

Advarselsmeddelelse

  • This event has already taken place.
Mandag d. 22. april 2019, Kl. 14:00 til kl. 15:00

2. påskedag inviterer Sydhavn Sogn til en musik- og dialoggudstjeneste, hvor musiker, producer og foredragsholder Esben Svane i fællesskab med sognepræst Helene Ferslev tager et eksistentielt livtag med påskens budskaber: ”Påsken handler dybest set om at komme ud på den anden side af håbløshedens mørke og tilbage til livet. Og den rejse har Esben Svane mærket på sin egen krop, da han ramte bunden personligt, mens hans musikalske karriere kørte derudaf,” udtaler Helene Ferslev. 

    Eftermiddagen kommer til at udfolde sig som en samtale mellem Esben Svane og Helene Ferslev krydret med musikalske liveindslag med nye og gamle numre fra Esbens bagkatalog. Vi får endda lov at høre nogle af Esbens helt nye, endnu ikke udgivede numre. Baren er åben, og der er fri entré til arrangementet.


Om Esben Svane
Esben Svanes musikkarriere startede allerede ved klaveret som 6-årig, og fortsatte på trommerne som 8-årig. Interessen blev hurtigt til store drømme, og som 14-årig begyndte han at gå målrettet efter at blive professionel trommeslager. I 2009 var han med til at danne bandet Ulige Numre, og i 2011 vandt han Dansk Melodi Grand Prix med bandet, A Friend In London, som han også turnerede både i Danmark og udlandet med. Sidenhen har han forfulgt en solokarriere, og er idag selvstændig sangskriver, musikproducer og kunstner.

Pris
Gratis