Torsdag d. 25. april 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:00

For anden gang vil Sydhavn Sogn og SV-festival indtage Teglværkets rå lokaler til en aften med street food, kunst, musik og tro. Denne gang bevæger vi os helt ind i de dunkleste afkroge af menneskesindet med temaet ”Mad & Mord” og med os på den dystre rejse har vi stjerneprofiler fra musikkens og fortællekunstens verden. Med afsæt i forfatter Jesper Steins krimiunivers og komplottet ved påskens sidste nadver vil kampen mellem det gode og det onde blive udfoldet i dialog mellem Jesper Stein og sognepræst Helene Ferslev:”Krimigenren og bibelen bevæger sig begge ind i fortællingen om menneskelivets tvetydighed. Det gode er ikke altid kun godt, og vi har som mennesker skyggesider, som kan føre til forræderi og svigt”. Jesper Stein, der bl.a. er kendt for sine prisbelønnede bøger ’Aisha’ og ’Solo’, vil fortælle om og læse op af passager fra sit forfatterskab, mens vokalist og lydkunstner Randi Pontoppidan, bl.a kendt for sit anmelderroste soloalbum ’ROOMS’, løbende fortolker ordene musikalsk og lukker os ind i sit unikke, poetiske lydunivers. Det bliver dystert, mørkt og lækkert!

Aftenen kommer til at forløbe som en vekslen mellem musikindslag, samtale & oplæsninger og afsluttes på smukkeste vis med en livekoncert med Randi Pontoppidan (5 stjerner i Berlingske // 4 hjerter i Politiken). Undervejs er der mulighed for at købe mad og drikkevarer i Teglværkets bar. Der er fri entré til arrangementet.


Om Jesper Stein
Jesper Stein er uddannet journalist og har bl.a. arbejdet som kriminalreporter, men er i dag prisbelønnet fuldtidsforfatter. Uro, der udkom i 2012, var hans debutroman. I 2013 udkom bind to i serien om vicepolitikommissær Axel Steen, Bye Bye Blackbird, i 2014 fulgte tredje bind, Akrash, og i 2015 udkom bind fire, Aisha, som sikrede ham prisen De Gyldne Laurbær. For sjette bind i serien, Solo, er Jesper Stein af Det Danske Kriminalakademi blevet tildelt Harald Mogensen-prisen for året bedste danske krimi. Solo er dermed også nomineret til den prestigefyldte nordiske krimipris Glasnøglen.


Om Randi Pontoppidan
Pontoppidan er en anerkendt sanger og komponist, som arbejder med loop-maskine og anden elektronik, når hun med sin stemme udforsker musikalske landskaber og skaber nye lyduniverser. Senest på det anmelderoste album Rooms fra 2019, som Berlingskes anmelder giver 5 stjerner med ordene ”et musikunivers, hvor der er magt og magi”. Randi er uddannet ved Royal Music Conservatory i Haag i jazz & klassisk sang. Hun har samarbejdet med kunstnere som Greg Cohen og Morten Søndergaard og har turneret internationalt med ensemblet ’Theatre of Voices’ i bl.a. Royal Albert Hall, Carnegie Hall og Kings Place i London.


Medvirkende
Krimiforfatter Jesper Stein & komponist Randi Pontoppidan
Sted
Teglværket, Teglholmsgade 27, 2450 København, Danmark
Pris
Gratis