Onsdag d. 8. maj 2019, Kl. 19:30 til kl. 21:00

I Frederiksholm kirke synes vi, det er vigtigt at koble ånd og krop. Vi gentager derfor succesen fra sidste år og fortsætter vores YinMind-forløb i samarbejde med den lokale instruktør Ann Lyck Clemmensen. Det foregår i kirkerummet hver 2. onsdag i ulige uger.

Det koster 25 kr. per gang, som betales direkte i kollekten - enten kontant eller via mobile pay. Pengene går ubeskåret til sognets menighedspleje. Alle kan være med og der er ingen tilmelding. Men der er max. plads til 20 elever på holdet, så kom i god tid for at sikre din plads. Du er velkommen til at medbringe din egen yogamåtte og ellers stiller vi nogle til rådighed.

HVAD ER YINMIND
Yinmind er en smuk fusion af den blide yin yoga og mindfulness. Med et mindfuldt og nysgerrigt sind arbejdes der ind i passive stillinger, som typisk holdes 3-5 minutter. Tiden skaber rum for at kultivere det fuldkomne åndedræt samt fordybelse i stillingerne, så det parasympatiske nervesystem får lov til at udfolde sig og sindet kan falde til ro. Øvelserne giver plads til at slippe muskelaktiviteten for en stund, hvorved muskler, led og bindevæv får mulighed for at presses og strækkes hensynsfuldt. Derved stimuleres kroppens bindevæv til at blive stærkere, mere væskefyldt og fleksibelt, så kroppen kan bevæges mere smidigt. Strækkene har samtidig en balanceskabende effekt, som løsner op for eventuelle blokeringer i kroppens energibaner.

HVEM ER ANN

Ann Clemmesen er uddannet yinmind-instruktør i juni 2018 v. yoga Vesterbro. Hun bor i Sydhavn sogn med sin mand og to børn. Ann glæder sig til at kunne udbrede kendskabet til yinmind, da det er en blid form for yoga, hvor der i stillingerne er fokus på mindfulness og meditation og hvor alle uanset yogaerfaring kan være med.