Onsdag d. 12. juni 2019, Kl. 09:45 til kl. 17:00

Årets sommerudflugt går til Andelslandsbyen Nyvang i Holbæk. Her skal vi opleve livet og hverdagen i den lille andelslandsby i midten af 1900-tallet. Vi skal besøge alt fra det lille husmandssted, hvor der er tændt op i komfuret, til smedjen, hvor der er ild i essen, til mejeristerne, der laver smør og rygeost. I Andelslandsbyen bliver du kastet tilbage i tiden og du får mulighed for at se, lugte, røre og smage. Der vil være mulighed for at køre i hestevogn og så skal vi naturligvis have lækker frokostbuffet og eftermiddagskaffe- og kage. Turen går fra Frederiksholm kirke kl. 9:45. Vi forventer at være hjemme igen ca. kl. 16:30. Pris: 150,-. Tilmelding skal ske kontant på kirkekontoret senest den 29.maj kl. 12:00.