Torsdag d. 30. maj 2019, Kl. 16:00 til kl. 19:00

HIMMELSK KLATRING, PICNIC, DJ, GRATIS SOMMERMAD M.M.

Frederiksholm kirke skyder Kr. Himmelfartsferien godt i gang med et hyggeligt aftenarrangement på plænen foran kirken. Her vil du først kunne opleve en anderledes musikgudstjeneste ved (og på!) kirkens klatrevæg. Derefter åbner klatrevæggen op for alle, der måtte have lyst til at gøre Jesus kunsten efter og stige til himmels.
Hvis du foretrækker at holde fødderne i græsset, kan du slå dig ned på et picnictæppe og nyde lidt gratis sommerlig aftensmad – vælg mellem to lækre pastasalater og en salade Nicoise. Baren vil være åben, så du kan nyde en øl eller et glas vin, mens du lytter til DJ Schacks skønne, loungede toner. For børnene og dem med grønne fingre er der krea-workshop, hvor man kan hjælpe kirken med at redde insekterne ved fx at plante sommerfuglevenlige frø eller designe flotte insekthoteller sammen med kunstner Betina Miemietz.

Kig forbi - det bliver himmelsk!