Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Babysalmesang i Frederiksholm kirke

SEP
25

Babysalmesang i Frederiksholm kirke


Dato Mandag d. 25. september 2023, kl. 09:30
Sted Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8, 2450 København SV
Pris
Gratis
Babysalmesang i Frederiksholm kirke

I Sydhavn Sogn har vi i alt fire hold med Babysalmesang kl. 9:30 & kl. 10:30 for babyer i alderen 0-12 mdr. Hver mandag er det i Frederiksholm kirke. Hver onsdag (den sidste onsdag undtaget) er det på Kirkeskibet 2450 (Topstykket 20 på Teglholmen). Skoleferier undtaget!

Babysalmesang er en musikalsk oplevelse i kirken for nybagte familier, hvor alle kan være med. Med salmesang og enkle rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk stund, hvor sanserne bringes i spil. Kirkens smukke rum danner ramme om en tryg og rolig oplevelse, hvor glæden og nærværet er i centrum. De små nyder samværet og musikken og plejer at sove dejligt bagefter. Babysalmesang er et rigtig godt sted at lære andre nybagte mødre og fædre at kende.

Babysalmesang er gratis.

Det er musikpædagogerne Sandra Skov Fallensen og Christiane Tofft, der på skift afvikler babysalmesang. 

Sandra er uddannet musikpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har flere års erfaring med det musikpædagogiske arbejde.

Christine er uddannet musikpædagog og har specialiseret sig i musik med de mindste. For hende handler babysalmesang om at være sammen med sit barn på en nærværende måde og bruge musikken som kommunikationsmiddel. Udover at være musikpædagog er hun professionel sanger og synger i Holmens Kantori og Musica Ficta.