Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Mandag d. 28. november 2022, kl. 11:00
Sted Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8, 2450 København SV
ViUpcycler!

Er du også glad for at sy? Og vil du være en del af et kreativt fællesskab for sparring og udføring af upcyclede syprojekter? Skal du have syet noget om, ind, ud eller noget helt fjerde? Måske til en julegave? ViUpcykler! er en nyopstartet sy-klub i Frederiksholm kirke, hvor alle uanset sy-erfaring, kan komme og give sig i kast med at sy gamle klude om til nye.

I ViUpcykler! kan du enten sy til kirken - og derigennem donere til et godt formål - eller du kan sy dit helt eget. Kirken stiller symaskiner og andet syudstyr til rådighed, men du skal selv medbringe det stof og tøj, du ønsker at sy i.

Louise og Julie er vores dygtige, frivillige designere, der faciliterer sy-klubben. De har begge en baggrund inden for hhv. beklædningsdesign og tekstil- og fashion design.

Det er hver mandag i K-rummet på kirkens 1. sal. Drop in i tidsrummet kl. 11-15. Det er gratis, og der er ingen tilmelding.

OBS: Syklubben er foreløbig til og med den 12. december 2022.