Dato Mandag d. 31. oktober 2022, kl. 17:00
Sted Kirkeskibet, Topstykket 20, 2450 KBH SV
Halloween på Kirkeskibet

Velkommen til verdenspremieren på Halloween på Kirkeskibet! Ta' dit barn/monster/skelet/spøgelse under armen og kom ned på Kirkeskibet 2450 til en helt igennem (u)hyggelig halloween. Kirkeskibet er i dagens anledning blevet invaderet af zombier, hekse, kæmpe-edderkopper og levende klaverspillende skeletter, og det lyner, tordner og lyser rødt i mørket.

Aftenens program

kl. 17.00 (U)hyggelig halloween-gudstjeneste i børne-monster-højde

kl. 17.30 Spisning: Blodsuppe med orme, mumie-pølsehorn, bananspøgelser og kirkegårdskage

kl. 17.30 Halloween workshop

- mal din helt egen lanterne

- lav uhyggelige kastanjedyr

kl. 17.30 Popcorn over bål

kl. 18.45 Vi går optog igennem byen med lys/lanterner

kl. 19.00 Optoget slutter ved 'kirkegårdshaven' ved Koralbadet og alle monstre/spøgelser/hekse/zombier slippes ud i natten.

Vi glæder os til at se jer på halloweenskibet. Kig forbi!... Hvis I altså tør!

_______________

FRI ENTRÉ og ingen tilmedling! Der er begrænsede pladser og det er først til mølle.

1 måltid mad: voksne/ 25 kr. - børn/ gratis

Aldersgruppe: 5-12 år (men det er op til jer forældre at vurdere, hvordan jeres barn har det med uhygge:-))