Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

SeniorOptimister - foredrag 'Adjudant for Dronningen'

OKT
13

SeniorOptimister - foredrag 'Adjudant for Dronningen'


Dato Torsdag d. 13. oktober 2022, kl. 14:00
Sted Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8, 2450 København SV
Pris
Gratis
SeniorOptimister - foredrag 'Adjudant for Dronningen'

SeniorOptimisterne er hyggeligt socialt samvær. Vi synger sange og hyggesludrer, alt imens vi nyder en god kop kaffe sammen med lækre boller og kage. Der er fri entré, og alle er velkomne uanset alder.

1.september: Hygge, sang, kaffe og kage

15.september: ”Det smarteste trick Djævelen nogensinde udførte, var at overbevise verden om, at han ikke eksisterer.” v/ præst Christian Rydahl. Hvem er ham der Satan egentlig? I dette foredrag dykker vi ned i historien og Bibelen for at finde ud af, hvad der foregår. Er det hele bare gammel fjollet overtro, eller er alting ikke som det ser ud? 

29.september:  Hygge, sang, kaffe og kage

13. oktober: "Adjudant for Dronningen" v/ Thomas Søborg Lassen. Hvad vil det sige at være adjudant for Hendes Majestæt Dronningen? Thomas arbejder til daglig som adjudant for H.M. Dronning Margrethe 2. Dronningens Adjudantstab er Kongehusets officielle bindeled til Forsvaret. Staben, der holder til på Christiansborg Slot, er en selvstændig myndighed under Forsvarsministeriet, som indgår i Hendes Majestæt Dronningens Hofstat. Hør Thomas Søborg Lassen fortælle om sit arbejde og hvad det vil sige at være adjudant for Hendes Majestæt Dronningen.

 27. oktober: Hygge, sang, kaffe og kage

10. november: "Dansktopppens Sangerinder" v/ Lise Ness. Lyt og syng med på nogle af de største hits fra Dansktoppens sangerinder: Grethe Ingmann, Anette Klingenberg, Susanne Lana, Birgit Lystager, Dorthe Kollo, Slabadubadelle-Mette, Ulla Pia, Lecia og Lucienne, Elisabeth Edberg og Birthe Kjær.

24. november:  Hygge, sang, kaffe og kage

8. december: Juleafslutning