Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST Babysalmesang i Frederiksholm kirke

NOV
28

AFLYST Babysalmesang i Frederiksholm kirke


Dato Mandag d. 28. november 2022, kl. 09:30
Sted Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8, 2450 København SV
Pris
Gratis
AFLYST Babysalmesang i Frederiksholm kirke

OBS: I uge 41 er Babysalmesang kun kl. 10. I denne her uge får Babysalmesang besøg af præsten og organisten. Udover det almindelig Babysalmesang som vi kender, vil der derfor være en reflektion og lidt ekstra musik. 

Sidste Babysalmesang i år er mandag den 5. december 2022 i Frederiksholm kirke. Babysalmesang er tilbage igen 16. januar 2023.

I Sydhavn Sogn har vi i alt fire hold med Babysalmesang kl. 9:30 & kl. 10:30 for babyer i alderen 0-12 mdr. Hver mandag er det i Frederiksholm kirke. Hver onsdag (den sidste onsdag undtaget) er det på Kirkeskibet 2450 (Topstykket 20 på Teglholmen). Skoleferier undtaget!

______________________

Babysalmesang er en musikalsk oplevelse i kirken for nybagte familier, hvor alle kan være med. Med salmesang og enkle rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk stund, hvor sanserne bringes i spil. Kirkens smukke rum danner ramme om en tryg og rolig oplevelse, hvor glæden og nærværet er i centrum. De små nyder samværet og musikken og plejer at sove dejligt bagefter. Babysalmesang er et rigtig godt sted at lære andre nybagte mødre og fædre at kende.

Babysalmesang er gratis.

Det er Sandra Skov Fallesen, der kører babysalmesang. Sandra er uddannet musikpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har flere års erfaring med det musikpædagogiske arbejde.