Begivenheden har allerede fundet sted.

UDSOLGT! Foredrag med Jytte Vikkelsøe: 'Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte'

Dato Torsdag d. 24. november 2022, kl. 19:00
Sted Kirkeskibet, Topstykket 20, 2450 København SV
75 kr.
UDSOLGT! Foredrag  med Jytte Vikkelsøe: 'Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte'

Kærlighedsbegrebet er udfordret i disse år. Til trods for skilsmissestatistikkerne håber vi stadig på at leve lykkeligt sammen til vores dages ende. Så hvorfor lykkes det ikke rigtig for os?

Denne aften udfordrer Jytte Vikkelsøe vores forestillinger om forelskelse, romantik og kærlighed. I hendes banebrydende bog Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte (2017) er en af de mest overraskende konklusioner, at de uoverensstemmelser, der senere ødelægger selv de bedste parforhold, er bygget ind i forelskelsen helt fra begyndelsen. Du falder kun for et menneske, der i sin personlighedsstruktur bærer kimen til konflikt med netop dig i sig.

Så kom og få en helt ny forståelse af kærlighedens forunderlige, livgivende væsen og funktion, så parforholdet kan leve og blomstre, hvem ved, måske helt til døden jer skiller.

Billetpris: 75,-. Der åbnes op for billetsalg den 1. oktober 2022.

Foredraget foregår på Kirkeskibet 2450. Der er snacks og drikkevarer i baren til en billig penge.

Dørene åbner kl. 18