Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

UDSOLGT!Koncert: Hymns from Nineveh

MAJ
14

UDSOLGT!Koncert: Hymns from Nineveh


Dato Lørdag d. 14. maj 2022, kl. 20:00
Sted Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8, 2450 København SV
Pris
75 kr.
UDSOLGT!Koncert: Hymns from Nineveh

Velkommen til årets forårskoncert i Frederiksholm kirke med Hymns from Nineveh!

Jonas Haahr Petersen er kendt under kunstnernavnet Hymns From Nineveh, der spiller alternativ popmusik, hvor tekst og musik forenes i en magisk, eventyrlig og poetisk fortælling om livet, troen, mørke, lyset, tro, kærlighed.

Jonas tager udgangspunkt i albummet, der bærer titlen Julekassen, der udkom som fejring af 10 års-jubilæet for kunstnerens populære julealbum, Endurance in Christmas Time. 

Denne gang er der tale om et helårsjulealbum, som skal være relevant året rundt og ikke blot findes frem sammen med julepynten én gang om året. Dette afspejler sig i den lyse tone på pladens første single. ”Stop Loss” trækker på B.S. Ingemanns salme ”Dejlig er Jorden”, der har en særlig betydning for Jonas H. Petersen, som er manden bag projektet. 

– Da min morfar skulle begraves, sang vi "Dejlig er Jorden" ved graven. Det sneede. Det var så vildt og smukt, ikke mindst på grund af salmeteksten. Det har altid været stærkt for mig at tænke på, at de levende, den resterende slægt, står ved gravens rand og synger, at Jorden er dejlig, og at mennesket skal fryde sig – på trods af de åbenlyst uundgåelige tab i tilværelsen. Deraf titlen – det er ikke muligt at sætte det "Stop Loss" i tilværelsen, som man kan i aktiehandel, men man kan synge, at Jorden er dejlig og at livet er herligt – med taknemmelighed og i trods. Derfor rummer "Stop Loss" både januarsorgen og midsommerlyset og lyset juleaften; det er et komprimeret billede på selve livet, udtaler han i en pressemeddelelse. 

I 2020 udsendte Hymns from Nineveh sit femte album, Sindets Asyl, hvor Petersen demonstrerede, at han er lige så begavet en sangskriver på dansk som på engelsk. Julekassen vil ligeledes byde på dansksprogede sange. 

Pris: 75 kr. 

Al billet- og barsalg går ubeskåret til Sydhavn Sogns menighedspleje. 

Dørene åbner kl. 19.00.